Min dumma klubb

Fasen alltså. Efter en mysig midsommardag bestående av fika på båtmusét med morsan och en dålig marknad i Bureå så kommer man hem och så möts man av detta. Henry är alltså mer eller mindre klar för Barcelona. För knappt 220 miljoner kronor. Det låter kanske som en stor summa men i fotbollssamanhang är det ingenting. Misslyckade nörden El Kun i Atletico var dyrare.

Så hur ska det nu gå? Henry är/var Arsenals lagkapten, har spelat 364 matcher och på dem gjort sanslösa 226 mål. Ingen kan ersätta honom, det går bara inte. En sådan spelare i världen finns det inte fler av. I form är han en av världens bästa spelare och har varit en ikon för Arsenal sedan 1999. Som en misslyckad yngling kom han från Italien, och skolade om honom till världens bästa anfallare. Och nu sticker han för en symbolisk småsumma. Fan.

Det är som sagt helt omöjligt att ersätta denna legend, men vem ska ens försöka? Som jag ser det finns det bara två man som ens är i närheten av att kunna lyckas. Den första är Fernando Torres, som är full av skicklighet och speed, som inte är i Henryklass, men å andra sidan är han ung och kan utvecklas. Att få Torres är dock inte speciellt troligt, men man kan ju alltid drömma. Den andra spelaren är Carlos Tevez, som är oerhört skicklig med bollen och lagom finurlig för att kunna hantera Arsenals snabba kortpassningsspel. Han är dock ganska liten, men ändå ett fullgott val. Förhopningsvis skulle det inte heller vara helt omöjligt att vära honom, men det lär finnas mycket konkurrans... De anfallarna som är i klubben är av varierande klass. Van Persie finns det mycket hopp om, men Adebayor och Bendtner är jag inte alls så säker på...

Henry sa dessutom något kryptiskt att han inte vill spela i ett Arsenal utan Wenger. Vad menas med detta? Är även vår mirakeltränare på väg bort?


Dåliga tider i Arsenal, kanske framgångssagan är över.

Kommentarer
Postat av: O la la la

Hörde om Henry. Trist. :(
Nu ska du inte kalla lilla kattungen för nörd! Lille, lille Kun. Haha. Konstigt att det bara blev 220 miljoner... Hur tänkte dom då?
Torres stannar nog i Atleti. ;)

2007-06-23 @ 19:51:01
URL: http://rojiblanca.blogg.se
Postat av: J

Även små kattungar kan vara nörd! :P
Torres är ju på väg bort överallt, av nån anledning sägs det att han är så gott som klar för Liverpool(?!)
Må det aldrig hända heller...

2007-06-24 @ 10:08:00
Postat av: rojiblanca

what?! ojojoj, ja har inte läst nånting typ. blev så less efter slutet på ligan. kanske måste uppdatera mig lite då.
men du, vad betyder mer eller mindre klar för barca egentligen? är det helt säkert?

2007-06-24 @ 12:07:09
URL: http://rojiblanca.blogg.se
Postat av: J

Det innebär att det är formaliteter kvar, han ska genomgå en läkarundersökning och ska presenteras på en presskonferens med barcatröjan på sig. Sen är han klar på riktigt. Fast... Det har hänt att en övergång inte blir av för att spelaren inte klarade av läkarundersökningen, så man kan ju alltid hoppas att han är i sjukt dålig form :P
Och vi får hoppas att Liverpool ryktena inte är sanna. Det skulle verkligen vara gräsligt att se honom i Liverpool. Bredvid Crouch liksom. Huga. Då är det fan i mig till och med bättre med Manchester United och Chelsea. Även Inter sägs vara lite sugna.

2007-06-24 @ 13:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0