Min uteblivna sömn

Kan inte sova. Har sovit dåligt hela veckan, men speciellt ikväll är John Blund frånvarande, förmodligen har han en fest med andra små väsen. Dansar macarena eller vad vet jag. Hoppas han har kul i alla fall. Jag själv har lite ångest. Över livet hemmavid, oroliga tider, mer vill jag inte gå in på det på bloggen just nu, men det gör det svårt att få nåt vettigt gjort här, extremt många mil här i från. Skolan går segt, uppsatsen verkar inte vilja skriva sig själv och den är mördande tråkig att ge sig på. Men i morrn måste jag. Skriva om populärvetenskapliga retoriska modeller och annat häftigt. Suck. Inte har jag kommit mig för att söka praktik heller, apati. Förmodligen är allt vettigt tagit redan. Idiot.

Har försökt promenera bort det, få lite frisk luft, komma igång med tankeverksamheten, känna den uppfriskande snön mot mitt ansikte, det vanliga. Två gånger denna natt. Kan inte påstå att det har fungerat särskilt väl. Kände mig bara mer förvirrad. Såg en man stå lutad mot sin bil, jag tror han grät. Visste inte om jag skulle gå fram eller inte, kanske behövde han någon att prata med, kanske ville han bara vara ensam. Självklart tog jag det fega alternativet och gick på en annan gata istället. Gud bevare mig väl, man kan väl inte hjälpa främlingar?

Funderade faktiskt på att gå på filmfesten i dag på Trappan, köpte öl och allt. Men ångrade mig sedan, jag vill inte festa på halvhumör. Ska ladda upp inför nästa helg istället, nu ska vi banne mig spika inflyttningsfesten då. Och då ska jag dricka ordentligt, på riktigt denna gång. Hoppas jag. Fritt fram att komma i alla fall, och dagen efter blir det första adventsmys med julfilm och glögg, samtidigt som vi är bakfulla som svin. Vill du får du gärna vara med då också, ju fler desto mysigare.

Dags att ge sängen ett nytt försök då. Den är jävligt skön trots allt. Nytvättade lakan och sängkläder...

För jag kan väl inte gå på en tredje nattpromenad?

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför kan du inte det?
det är ingen smart ide dock. blåsigt och kallt och läskigt :|

2007-11-25 @ 03:30:14
URL: http://sjukdom.blogg.se
Postat av: J

mest för att jag tror att det hade varit förgäves :P
Men även dåligt väder har sin charm, regn är till exempel sjukt underskattat!

2007-11-25 @ 12:59:07
Postat av: Dave

Det här är the endgame. Jag har också svårt med motivationen men snart, snart är vi hemma och firar jul! He ba å bit ihop å skratt åt skiten.

2007-11-25 @ 19:40:30
URL: http://mindwaltz.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0