Min action!

Pow! Blam! Kaboom!  Jepp! Det har vankats actionfilm ser ni, med allt vad det innebär. Jag gillar bra filmer, rörande dramor, intelligenta komedier och en rysligt spännande thriller. Men ibland behövs det ett par grabbar, ett par starköl, en påse chips och ett knippe Van Damme filmer. Något att skratta över, häpnas åt och unisont utbrista i manlig beundran: "Jävlar, kolla musklerna! "
Sen kan man återgå till vardagen igen. Visserligen var den ena filmen betydligt jäkla mycket sämre än jag minns den, men å andra sidan tyckte jag att det var på höjden av coolhet under högstadiet, eller kanske till och med innan jag lärt mig vad en dvd var för något... Men jag är nöjd. Dödligt nöjd, som Jean-Claude skulle ha sagt innan han sparkat sönder käkbenet på någon stackars bov.

Jävlar, kolla musklerna!


Jag har en liten kick och är lite igång: härmed efterlyser jag fest i helgen, var en liten actionhjälte och rädda oss från rastlöshetens gripande klor! jag ska till och med dricka med måtta, tro det eller ej.


Jag har ätit fisk idag! Vem fan kunde tro det efter att ha vägrat i tusen år och minst lika många dagar? Det var till och med gott. Visserligen bara en sådan panerad torskfilé, som låtsas vara något speciellt men egentligen bara är en fiskpinnes tjocka kusin, men ändå. Jag kanske börjar bli vuxen?Farbror Hipp Presenterar:

Japaner... Hur många gånger har man inte sagt det och suckat och skakat lite på huvudet med ett förbryllat leende. Kanske är det dags igen? Prylfeber.se rapporterar om en av deras nya briljanta tekniska lösningar, en Mimi Switch. Det är enkelt sagt ett par hörlurar som tydligen har en infraröd sensor i sig, som ska kunna avmäta muskelrörelser från ansiktet. Dessa rörelser ska sedan användas som olika kommandon, som till exempel paus, play pch byt låt. Jag personligen tror att det skulle se ganska dumt ut om alla på stan med ett par hörlurar räcker ut tungan i tid och otid. För att inte tala om hur många misstag det skulle leda till... Skulle man någonsin få lyssna på en hel låt? Nej jag personligen kastar nog den idén i min namne Sverkers soptunna, men japanerna själva tror att den finns på marknaden om ett par år.Vad är egentligen på gång med hennes tunga? Är  det verkligen klokt beslut att använda en tjej
som modell vars tunga ser ut att tillhöra en orms eller toppen på en penis?
Min nördextas

Jösses jävlar. Det är inte klokt hur mycket nörd man kan vara en helg och fortfarande stå upp på egna ben. jag bestämde mig att gå all in, jag hade inget viktigt för mig, vännerna är bortresta de flesta av dem och det började vara ett tag sedan. Jag förvandlade mig återigen till.... Mr.Nörd!

Att göra lista:
 • Införskaffa en flashad PSP så jag kan spela nerladdade spel
 • Skaffa spelet Spider-man 3 till PS3 så jag kan spela ännu mer.
 • Se serietidningsfilmen Watchmen på bio.
 • Se serietidningsfilmen Punisher Warzone hemma,
 • Komplettera detta med smutsmat.
 • Ägna nästintill all min ledigga tid åt detta.
Ahh... Vilken härlig känsla att känna att man klarat alla sina mål och och ändå vara hungrig för mer. Men jag måste vara försiktig. Jag får inte bli en nerdoholic. Jag vet vad jag gör, jag kan kontrollera det.... Det är ju inte så att jag är beroende eller så.... Jag gömmer och smygspelar bara de allra våldsammaste spelen ju, det är ju inte så att du aldrig spelar något litet spel nån gång?!

...Ehum....

Watchmen var jäkla awsome.  Jag trodde att det skulle vara stört omöjligt att konvertera värdens mest intellektuella seriealbum på flera hundra sidor till en film utan att det blir en superkomprimerad smörja men ack så fel man kan ha. Över
bevisad, hänförd och nöjd med nästan samtliga minuter i det 2 timmar och 40 minuter långa superhjältedramat. Däremot har jag aldrig sett så mycket blå penis sedan jag senast tog en dusch med smurfarna... varför måste Dr. Manhattan vara näck hela tiden?Dr. Manhattan som här har gjort två kopior av sig själv för
att lättare kunna multitaska, gillar inte kläder.

Det är något visst med enkla bärbara spel. Jag är så fruktansvärt glad åt min nyinköpta PSP,  det kostade en hel del slantar och jag är nu en högst fattig man men det var det värt. Jag har laddat ner dussintalet spel nu och det är så fint! Roligast har jag nästan haft åt det mystiska spelet Papaton. Som går ut på att leda sin stam genom att trumma. Patta-patta-patta-pon för att gå framåt. Pon-pon-pata-pon för att attackera. Det är allt jag hör i mitt huvud nu. Små gulliga röster som sjunger till mitt trummande. Lovely.Idag är det dock ett möte med verkligheten igen. Det innebär plugg. på en söndag. Suck. Jag vill ju spela...

Mina moment

Do you know what time it is? It's laptop on tummy time!

Igår var en najs dag. Sehr najs. Bowling och barrunda med allt som hör till med sköna människor. På ena banan jag, Victor och Josefin, på den andra Katarina, Carro (Karro? Sorry jag vet inte!) och ytterligare en Josefin. Jag ska väl klargöra direkt att jag var tokigt dålig. På min sida av det hela var jag supersist. Jag i princip bönade och bad till Josefin att vi kunde byta lag, feg förlorare som jag är. Gott nog för mitt min framtida självbild gick hon inte med på detta. Tack för det. Jag var dessutom ensam om att tappa klotet bakom mig. Så gör man intryck på folk och var alltså helt och totalt planerat på min sida. Eller hur?

Sedan diverse barrundor... eller två. Världens bar och Babyl. Drack på tok för mycket alkohol, spenderade på tok för mycket pengar... men å andra sidan hade jag jävligt kul och trevligt, trevligare än på länge even. Måste göras om. Men varför spendera 40 spänn på en golden strike när jag dagen efter ska köpa en hel flaksa? Pucko.

Idag var det hurtigt värre. Lyckligtvis utan några som helst tecken på att jag drack igår, så jag var ändå redo. Vår läskiga intervju med Kommuntjejen tog...15 min. Ojdå. Inspirerat värre. Men hon var duktig, sprutade ut bra svar. Ger oss vissa möjligheter att ta projektet vidare. Sedan en lång förvirrad promenad till Vrinnevi sjukhuset där jag skulle lära mig vara blind. Fan vad coolt det är, fan vad läskigt att inte se något. Men direkt skärper man resten av sinnena. Så nöjd att jag visste att det fanns något hinder framför mig, utan att se eller röra vid det. Typ hur ljuder studsar. Ser fram emot att göra detta ordentligt, blindkäppen ligger på hatthyllan och ögonbindeln på plats med. Mer om detta i framtiden!

Nu är man lite trött efter att ha gått över en mil och så. Det innebär mest tv i soffan och ostkorvar med pommes. Snart får jag min fix av Gordon Ramsay. Yay! jag har nu tillslut insett, eftersom att Lyxfällan rullar på burken snett framför mig, att jag ska börja spara mina räkningar efter att jag betalat dem. Så lång tid kan den insikten ta. Men jag har faktiskt sålt spel för 300+ denna vecka på tradera. Det ni! Det behövs sannerligen denna fattiga månad.


  

Mina lärdomar

Saker jag lärt mig under dagen:

 • Det räcker uppenbarligen inte med att sova mellan 2 och 5. Vilket leder till:
 • Operera er inte. Aldrig.
 • Det är inte många ute på stan klockan halv 8 en söndag. Och ingen under 20.
 • Sony Ericsson C905 verkar ta fantastiska bilder, och är precis den kameramobil jag är ute efter.

Om man ska lita på reklam har en sådan telefon tagit denna bild yo!

 • Sjöuttrar öppnar musslor genom att lägga en sten på magen, flyta på rygg på vattenytan och slå musslan våldsamt mot nyss nämda sten. • Sveriges värsta bilförare är ett dumt, men aningen underhållande program. Men idén är rätt läskig, varför inte ta med några rattfyllerister?
 • Vad jag än tror under veckan så är det inte roligare att spara plugg för att göra det under söndagen istället.
 • Not Another teen movie är faktiskt en skaplig parodi skapad efter 1992
 • Gu' va gotts panpizzor, men inte deras vanliga sådana, är just det och värt att vänta på fastän man varit fucking vrålhungrig hela dagen. Den som väntar på nåt som är gu´så gott...
 • Rio Ferdinand är inte bara en av världens bästa försvarare, han är förmodligen också den argaste.
 • På tal om arg så har jag stora humörsvägningar. Måste lära mig räkna till 10...igen. Stå ut med mig mina vänner.RSS 2.0