Mitt illamående

Usch. Jag känner mig som en svikare. Jag har mått illa och känt mig spysjuk hela dagen, så jag valde att stanna hemma. Jag har sagt till Rikard att det bara är att ringa så tar jag mig till skolan ändå, om de får några problem. Jag är säker på att Richie och Micaela klarar dagens arbete själva, men det är ändå mycket jobb som ska göras inför presentationen, och det känns verkligen inte bra. Kanske är det stressen som har gjort sitt, även fast jag har kännt att magbesvär är på väg ett par dagar nu. Ändå trist, och ändå dåligt samvete.

Igår var det uppsatsopposition. Gick väl helt okej, inte strålande, men som väntat ungefär. Har några dagar på oss att kompletera den, det blir nog fint. Även en middag på Maccedonken med Emily,  alltid uppskattat. Inte så mycket donken som Emily då alltså, även om burgarn faktiskt var helt okej den med. Samt så beställde jag säsong 2 av Lost plus b-filmerna Fantastic Four och Elektra. Varför jag gjorde det känns i nuläget ganska oklart, men förmodligen för att det var ett erbjudande. "två filmer för 69 kr". Varför går man på sådant hela tiden? Hade någonting stått att det var på REA och ändå kostat två hundra mer än ord.pris så hade jag förmodligen gått på det med. 

 
Jag vill köpa en ny skjorta.
 

Lamporna i köket vill inte fungera. Fick laga mat med ficklampa för ett par dagar sedan. Måste åtgärdas snart.


Imorrgon är det Emilys event Att skapa en ledare, som jag har varit sugen att gå på ända sedan de presenterade den. Sen är det kanske fest på kvällen med, får se vad som händer. Hoppas jag är frisk bara. Det skulle verkligen suga annars.

Kommentarer
Postat av: mamsen

krya på dig jonas
kramar om
man rår ej för att man är sjuk

2008-01-11 @ 15:43:57
Postat av: Kenneth

Go kväll på dig. Hoppas du känner dig piggare. Sköt om dig

2008-01-11 @ 22:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0