Min tappade haka

Den borde vara trasig nu, antingen att den till slut har tappat sitt fäste, eller att den åtminstone borde vara alldeles blåslagen för att ha slagit i marken för många gånger. Jag satte nämlinge uppe halva natten och tittade på youtube. Talang rättare sagt. Och då pratar vi inte om den svenska varianten med halvt meningslösa inslag som att barn sjunger lilla snigel med stängd mun eller imitterar Carola och Tobbe Trollkarl blir lika exalterad varje gång, vad det än gäller. Nej jag pratar om the real deal, främst den brittiska men också till viss del den amerikanska. Tänkte att jag lika gärna kan länka till några av dem mer imponerande, får se hur seg bloggen blir av det bara. Så ha tålamod, den kanske behöver ladda ett tag!

Om vi startar med sång, för många talanger sjunger, det går alltid hem. Connie är 6 år gammal, och man kan tänka att hon är en av många barn som går vidare just för att hon är liten och söt. Men fan alltså, ungen har talang. Helt på ton, och vilken vibrator i rösten med!
En annan flicka Bianca Ryan har hunnit bli 11. Och djupet hon har i sin röst är helt fantastisk. Man undrar ju vad puberteten kan göra med hennes röst, hoppas den inte pajjar något, för det där är fan talang!Terry Fator är en mimare som lyckas med konsten att immitera kända sångare samtidigt som han har munnen helt stängd. Och han gör det bra, hur många kändisar som helst, skulle kunna dedikera 1000 videos med den här killen. Han kan låta som vem som helst. Här gör han Etta JamesSå kan vi gå över till annat kanske? Denna här dansen är inte så spektakulär egentligen, även om han är väldigt skicklig, men showen är  riktigt bra, titta på publiken!Den här borde inte vara fysisk möjlig. Två artister som byter kläder snabbt, och då menar jag snabbt. Men liksom, hur i helvete går det till? De måste vara dataanimerade, det går ju bara på några sekunder, titta sista ombytet liksom. Wow.
Iona är också ett av av dem som besitter helt omöjlig fysisk. Märkligt, läskigt och förvånansvärt upphetsande på samma gång. Vem vill inte ha en sådan flickvän?
Och så finns det ungefär en en miljon till. Så jävla coolt.

Vi vann på Europatipset igår, jag Ulf, Rikard och Anders skulle splitta på pengarna och... vi vann den enorma summan av... trumvirvel... 24 kr. För 11 rätt. Helt otroligt, jag är rik! det räcker till en halv läsk ungefär. Inte illa, inte illa!

I helgen blir det fest, fan vad kul!

Kommentarer
Postat av: Janne

Tänkte skicka en kvinlig bågskytt som en länk men hittade inte rätt på den. Men kolla in detta istället!
http://www.metacafe.com/watch/1008325/super_sprayer/
Talang? Jo.

2008-05-15 @ 13:25:44
Postat av: J

wow... det där var ganska tufft minst sagt!

2008-05-17 @ 16:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0