Min nördgasm

Wooch! Nörden i mig är alldeles strålande glad. Alla nördsinnen blivit tillfredsställda helt enkelt. I tisdags och onsdags var det returmötena i champions league, som båda skulle visa sig bli bra matcher. Dessutom så var Emily och Frida här i onsdags och för-förfestade till Torres - Chelsea. Tyvärr vann ju Chelsea, men man kan ju inte få allt här i världen. Vackrast var Lampards tårar efter sitt straffmål, för hans nyligen bortgångna mor. Tråkigt men vackert.

Igår hade Iron Man premiär, klart man såg den! Är man serienörd så är man, och det var en mycket bra biofilm. Boys with toys absolut, men vilka leksaker sen! Dessutom massvis av vinkar till oss serienördar som förmodligen går obemärkt förbi för vanligt dödligt folk. Robert Downey Jr är som vanligt strålande och actionsekvenserna och specialeffekterna grymma. Dessutom skrattade hela salongen högt flera gånger, som i Spider-man filmerna. Mycket nöjd!

Annars är det att lira Ulfs nyinköpta GTA IV. Att leka gangster är ju alltid hett, men ska jag vara helt ärlig så är det den minst intressanta aspekten av spelet. Skönast är att sno ett riktigt vrålåk, cruisa runt "Liberty City" (New York) med rockmusik, sticka till affären och köpa en ny outfit, ringa till flickvännen och ta med henne på en date. Kanske blir man inbjuden på kaffe med, om han har tur. GTA har någonting för alla helt enkelt.image182
Vi gav Emily denna katt, och behöll den några dagar. De ögonen var inte att leka med när de stirrar på en medan man gör hemska brott i GTA. Tur att jag lämnat den i sin rätta ägo, den höll på att ta kol på oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0